دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

قطع ارتباطات اینترنتی در فرانسه در پی اعتراضات انتخاب ماکرون

در پی اعلام نتایج انتخابات فرانسه هزاران نفر از معترضان به پیروزی ماکرون به خیابانها ریختند که به درگیری با پلیس کشیده شد و دو نفر نیز کشته شدند.در این میان ارتباطات اینترنتی در چندین شهر فرانسه در پی اقدامات خرابکارانه دچار اختلال شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های محلی گزارش کردند که صبح امروز (چهارشنبه)، ارتباطات اینترنتی در چندین شهر فرانسه در پی اقدامات خرابکارانه دچار اختلال شد.

رسانه‌های فرانسه گزارش کردند که چندین شکست در پیوندهای فیبر نوری در طول شب از سه شنبه تا چهارشنبه مشاهده شد که اتصال اینترنت را در چندین شهر فرانسه مختل کرد که این رخدادها با فاصله چند ده دقیقه ای اتفاق افتادند و شبیه به یک اقدام هماهنگ شده خرابکاری هستند.

وزیر اقتصاد فرانسه در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه، اختلال در شبکه‌های اینترنتی در برخی شهرهای این کشور را تأیید کرد و گفت احتمالاً گروههای خرابکار اقدام به چنین کاری کرده‌اند و اپراتور «فری» که بیشترین آسیب را از این خرابکاری‌ها متحمل شده در شبکه توییتر گزارش کرد که چندین حمله خرابکارانه به زیرساخت‌های فیبری در نیمه شب گذشته صورت گرفته است.

در پی اعلام نتایج انتخابات فرانسه هزاران نفر از معترضان به پیروزی ماکرون به خیابانها ریختند که به درگیری با پلیس کشیده شد و دو نفر نیز کشته شدند.

براساس ویدئوهای منتشر شده، پلیس با حمله به معترضان و شلیک گاز اشک آور برای متفرق کردن آنها تلاش کرد و درگیریهایی نیز میان پلیس با معترضان و همچنین هواداران مارین لوپن نامزد شکست خورده انتخابات صورت گرفت.

خبرگزاری آناتولی ترکیه نیز در خصوص اعتراضات فرانسه نوشت که پلیس فرانسه به سمت یک خودرو در جریان اعتراضات شلیک کرده و دو نفر جان خود را از دست دادند.

مخالفان سیاستهای ماکرون در طول مبارزات انتخاباتی و در روز رأی گیری دور اول انتخابات نیز در خیابانهای شهرهای مختلف فرانسه به شرکت ماکرون در انتخابات اعتراض کرده بودند./فاسر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار